Uniasiaa tulossa!

Onpas ollut ihanaa, kun on saanut nukkua! Kunnon unet kyllä heti nostattavat mielialani huikeisiin lukemiin. Ja ulkona on ihan mahtava kevätpäivä, ei ollut yhtään tuskallista istua nappulan seurana pihamme puistossa. Viime yönä heräsin tosin kyllä kerran, kun lapsukainen oli onnistunut työntämään unissaan jalkansa pinnasängyn pinnojen välistä eikä saanut sitä itse pois. Ostoslistalla onkin hänelle uusi sänky, sillä vauvasänky alkaa jäädä pieneksi.

Unet ovat olleet viime aikoina melko kortilla, mutta nyt ne ovat tapetilla seuraavat pari viikkoa. Lupauduin nimittäin osallistumaan Kotilääkäri-lehden uniteemaiseen blogitempaukseen. Unikirjoittelua siis luvassa! Kotilääkärin nettisivuilta on muuten mahdollista käydä lukemassa aikaisempia, teemaan liittyviä postauksia. Nyt jatkossa hommassa mukana ovat myös tutut Laura ja Katja sekä Tiia, jonka blogiin tutustunkin nyt innolla.

Jeah! Tuskin maltan odottaa, että uskallan luopua piposta.

Viimeistään huomenna aion kirjoittaa uniteemasta kuitenkin Onnen äärellä -blogissani, sillä uni ja onnellisuus liittyvät itselläni vahvasti yhteen. Kyllä se vain niin on, että uni on parasta lääkettä moneen asiaan. Kestoväsymys ja katkounet aiheuttavat kaikenlaisia vaivoja aina keskivartalolihavuudesta vatutukseen.

Keskivartalolihavuudesta pääsemmekin sujuvasti liikuntateemaan. Tuntuu siltä, että vararenkaani haihtuu ilmaan, hitaasti, mutta varmasti!

Eilen tuurasin sisäpyöräilyn ja pumpin, ja tänään jo hieman himottaisi lähteä lenkille. Ehkä käyn heittämässä illalla sen vakkarin puolituntisen. Pääsiäisen jälkeen olen syönyt todella vähähiilarisesti, ja kyllä voi olla keveä olo! Yritän kuitenkin hiilaritankkailla joka kolmas päivä, jotta energiataso pysyy hyvänä treenejä ajatellen.

Ihanaa sunnuntaita! Nautitaan auringosta!