Treenit tauon jälkeen

Ohjasin tänään klo 7.45 kahden viikon tauon jälkeen Bodypump 82 -ohjelmaa toista kertaa. Mihin tämä aika lie hurahtanut, mutta toden totta, edellisestä pumppiohjauksesta oli tarkalleen ottaen kaksi viikkoa ja kaksi päivää. Jokainen päivä oli tuskaa! Ei enää noin pitkiä taukoja, hih.

Eilen menin nukkumaan aikaisin, mutta en saanutkaan unta. Kun sitten ”heräsin” en ollut lainkaan varma, olinko nukkunut ollenkaan. Ilmeisesti ja ehkäpä, mutta hyvin levottomasti. Viime viikon tiukka aikataulu, matkustaminen ja muutamat aikaiset 3.30 ja 3.45 aamuherätykset pistivät kyllä unipakan kivasti sekaisin. Silti lähtisin milloin tahansa minne tahansa reissuun, on se vain niin mahtavaa olla maailmalla. Ja yhtä mahtavaa ellei jopa parempaa ole paluu kotiin.

Olen yhä aivan fiilareissa uudesta pumpista! Bodypump 82 -ohjelma vain on ihan superhuippu, siitä ei pääse mihinkään. Tykkään jokaisesta biisistä. Rintabiisin tankoliikkeiden jälkeen tehtävät punnerrukset, ai että sentään! Entä sitten se kuntopiirimäinen ojentaja, en muista, milloin olisin hikoillut ojentajabiisissä niin paljon kuin nyt. Myös jälkimmäisten kyykkyjen hypyt ovat ihan supermainiot! Ja hartiassakin on mukavasti vaihtelua ja raskautta. Olen lisännyt vikoihin pystypunnerruksiin painoja, teen ne vitosen kiekko per pää ja hyvin rullaa. Onneksi olen ottanut nyt hulluna jumppatuurauksia, ensi viikosta eteenpäin pääsen ohjaamaan pumppia pari kolme kertaa viikossa. Parempi myöhään kesäkunnossa kuin ei milloinkaan, kyl. Parin viikon tauko tuntui kyllä lihaksissa ja vähistä unista johtuen myös syke tuntui nousevan taivaisiin. Tunnin jälkeen fiilis oli aivan fantastinen! Enpä olisi voinut olla paremmalla tuulella. Liikunta lisää selvästi minun onnellisuuttani.

Huomenna aion lepäillä, sillä perjantaista sunnuntaihin hikoilenkin Les Mills Bodycombat -koulutuksessa. Tulen ehkä selviämään siitä juuri ja juuri, mutta enpä tahdo veikkailla maanantain fiilareita. Voipi olla, että jalat painaa tonnin ja joka paikkaa särkee, ehkäpä? Joka tapauksessa treenintäyteinen loppuviikkokin tulossa, luksusta!

Nyt on hyvä fiilis! Kun vielä tämän väsymyksen selätän, niin voin sanoa, että on loistofiilis! Eilen tapasin kustannustoimittajamme ensimmäistä kertaa. Tänään tutustuimme taaperon päiväkotiin ja huomenna on vapaapäivä. Ilma on kuin morsian ja teinikin saapuu tänään Lontoosta kotiin. Odotan massiivisia tuliaisia, hih, eikö se olekin äidin tehtävä.

No juuh helppo on hymyillä, kun asteita oli ainakin +25. (Kuva: Mikko Hieta/Outdoor Media)

P.s. Kaikki matkakuumeiset, oletteko jo löytäneet uuden matkalehti Matkaston? Siellä on esimerkiksi kollegani Päivin mahtava kuvakooste Kappadokiasta ja Istanbulista.