Vauhtisammakon matkassa Littoisten poluilla + Instassa juoksukouluarvonta

En jaksa lakata ihmettelemästä sitä, että kun reilu pari vuotta sitten aloin juosta tauon jälkeen säännöllisesti ja tavoitteellisemmin kuin ennen, miten paljon juoksu on tuonut uusia ystäviä ja tuttuja näiden kahden vuoden aikana. Lisäksi olen viettänyt lukuisia hauskoja hetkiä lenkeillä itselleni vieraiden ihmisten kanssa, jotka nyt vain sattuvat jakamaan kanssani saman intohimon: intohimon juoksuun.

Eilen saimme mösjöön kanssa viettää hauskoja hetkiä Vauhtisammakon kahdella yhteislenkillä Littoisten järven kupeessa Kaarinassa. Eilen teimme kaksi eri polkulenkkiä kymmenessä pakkasasteessa ja erityisesti ensimmäiselle oli kerääntynyt lähemmäs 30 tyyppiä. Siellä sitten peräkanaa tampattiin polkua pitkin tasavauhtisesti. Oli hauska vihdoin tavata myös toinen juokseva pariskunta, jota seuraan aktiivisesti somessa, nimittäin Tanja ja Jarkko.

Toisella lenkillä teimme intervalliharjoituksen poluilla ja se oli selkeästi kovempi treeni, vedimme noin 500 metrin pätkiä lujempaa vauhtia ja myös isohkon mäen ylös. Se tosin meni lumen määrän takia paikoin konttaamiseksi ja oksat lumen alla olivat aika kavalia, itseltä meinasi lähteä kenkä irti! Olisi monen suosima villasukkajuoksu päivittynyt uudelle levelille sukkajuoksuksi ja niin olisi Hoka One Onen Speedgoatia saanut kaivella jostain puolen metrin syvyydestä.

Vauhtisammakon juoksukoulut alkavat muuten Turussa 29.1.19, Tampereella 5.2. ja Raumalla 26.2.19. Instagramini puolella on arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa juoksukoulupaikka! Yhteensä juoksukoulupaikkoja on jaossa kolme, joten kannattaa osallistua.

Porukkaa oli paljon Vauhtisammakon treeneissä Littoisissa.

Polkuiloittelua! I loooooove trails!

Minä linssiluteena!

Superkaunista!

Välillä kärki meinasi karata.

Mikolla oli hienompi pipo!

Tanja ja Anni.

Annin kanssa.

Tänään ja seuraavaan pariin päivään ei tarvitsekaan kuin haaveilla treenistä, sillä heräsin aamulla dedä ihan dukossa. Mutta kyllä se tästä, uuteen nousuun sitten taas, kun olo on sen mukainen. Tälle viikolle kertyi kuitenkin reilu 30 juoksukilometriä ihan kuin vahingossa. Pikku hiljaa kohti sitä 50 kilsaa, joka on itselläni helmikuussa viikkotavoitteena.

Pysykää terveinä!

Jenny

TERVETULOA INSTAGRAMIIN 

TERVETULOA FACEBOOKIIN

Lue ja laita hyvä kiertämään:

Matka Alpeille on alkanut – Tour du Mont Blanc 150 km

Työmatkajuoksun plussat ja miinukset

Ylikierrostelun rauhoittelua ja haastattelu Fit-lehdessä

Elämänmuutos vie aikaa ja vaatii toistoa – mutta yhtäkkiä huomaa, että kaksi vuotta on kulunut

Uuteen nousuun – löydä energisempi elämä -kirjani on ilmestynyt

Vuoden 2018 juoksutavoitteet menivät aikalailla persiilleen