15 ajatusta viikonloppuun

Sellaista mietin tällä viikolla, että…

niin se vain on, että välillä ihmiset vatuttavat, vaikka kuinka yrittäisi ja haluaisi nähdä valon ja rakkauden jokaisessa.

ensiaputaidot ovat asia, joka meidän jokaisen kannattaisi pitää päivitettynä.

miksihän välillä oma elämä on parasta koskaan ja sitten taas tuntuu, että kaikkien muiden elämä on niin paljon parempaa.

parasta ikinä on herätä auringonpaisteeseen ja ensimmäisenä silmänsä avattuaan nähdä 7 vuotta vanhat pikkuvarpaat pilkottavan peiton alta.

miksi juokseminen on välillä ihanan kevyttä ja jaksaa juosta vaikka 30 kilsaa, kun taas välillä 4 kilometrin lenkki on yhtä tarpomista ja taistelua mielen kanssa.

milloinhan sitä tietää, mitä haluaa tehdä isona.

kun on ohjannut pian 20 vuotta ryhmäliikuntaa, olisiko aika kenties jo lopettaa.

millaisia valintoja olisin tehnyt, jos en olisi tehnyt niitä valintoja, joita olen tehnyt.

saako sosiaalisesta elämästä siivota pois ne ihmiset, joita minä itse ja tekemiseni jostain kumman syystä selkeästi ärsyttävät, mutta jotka silti roikkuvat mukana stalkkaamassa. Kaikkien ei tarvitse kulkea kanssamme loppuun saakka, mutta silti jokaisesta voi olla kiitollinen.

selviääkö maaliin Tukholman maratonilla, jos lämpötila tosiaan kohoaa sinne 30 asteen kieppeille, mitä 2.6. kaupunkiin on luvattuna.

miksi joidenkin on niin vaikea iloita toisen puolesta tai enemmänkin kanssa. Miksi on ihmisiä, jotka luulevat, että toisen ilo on pois itseltä.

elämään kuuluvat kaikki tunteet ja myös ne niin sanotusti negatiiviset tunteet pitää antaa itsensä kokea. Elämä ei ole koskaan pelkkää popparia tai ruusunpunaa eikä tule koskaan olemaankaan vain sitä.

että se asia, mikä ei jätä rauhaan, se on pakko tehdä. Vaikka kuinka pelottaisi ja epäilisi itseä.

heittäisinkö talviturkin pois viikonloppuna?

joskus on tehtävä valintoja, jotka eivät aina miellytä muita. Mutta itselleen pitää olla rehellinen, ja sitä voi olla vain, jos kuuntelee itseään.

Nämä ja 60 000 muuta ajatusta vuorokaudessa (!!) tällä viikolla. Ei ole kuulkaas meidän ihmisen elämä helppoa! Aika lienee jatkaa jälleen meditointia, joka on ollut tauolla toista kuukautta. Ja mennä metsään hiljentymään.

Ihanaa viikonloppua! Mitä kuuluu?

Jenny