Jokainen päivä on juhla

Elämä voi olla kuin juhla, vaikka joka päivä. Tai joka toinen, jos ei ihan koko ajan jaksa. Onhan arki vastakohtia, niin iloa kuin surua. Vai mitä tuumaat? Asenteen saa mielellään kopioida!

Elämä on myös seikkailu. Uskalla mennä portista sisään.

Elämä on myös seikkailu. Täytyy uskaltaa kulkea portista sisään ja ulos.

Mitä pimeämmäksi ja synkemmäksi ilma käy, sitä enemmän koen tarvetta tehdä päivästä mahdollisimman hyvä heti aamusta. Siihen kuuluu monta asiaa, esimerkiksi ystävällisyys kanssakulkijoille ja minitaukojen pitäminen keskellä kiirettä, mutta myös itsensä hemmottelu on hyvästä ja sallittua.

Juhlaa joka päivä

Sinäkin voit aamuisin herätä asenteella kuin olisi syntymäpäiväsi. Kun silmäsi avaat, juhlista elämää, sitä että saat hengittää ja rakastaa. Ethän mieti, että plääh, vasta keskiviikko. Että kyllä se elämä sitten alkaa, kun tulee viikonloppu, kesäloma tai ekstrapyhä arkipäivänä.

Pienet asiat ovat suuria

Hörppää aamukahvi kynttilänvalossa. Sillä tapaa päivä alkaa erityisellä tavalla. Koko elämä saa olla täynnä noita pieniä asioita. Elämää saa juhlia joka päivä. Sinunkaan ei tarvitse täällä puurtaa ja pakertaa, niin että nauttisit vasta sitten kun. Nauttia voit useampana hetkenä ihan normipäivän aikana, eikä tavallisia hetkiä oikeastaan olekaan.

Servetit esiin!

Et tarvitse mitään erityistä syytä, että voit käyttää kauneimpia servettejä iltateellä. Tiistaina voit poksauttaa auki pullon kuohuvaa, jos huvittaa. Ota vaahtokylpy maanantaina tai tee jotain erikoista ja spessua, jota et ole koskaan aiemmin tehnyt. Ja milloin tahansa voit ostaa kukkia, koska hyvä elämä.

Täydellistä hetkeä ei tarvitse odottaa, sillä se on justiinsa nyt. Ihan tälläkin sekunnilla.

Kaunista keskiviikkoa!

Tämä pieni ihminen näyttää mallia, että ihan hyvin voi pukea leningin ja ulkohousut samaan aikaan. Arki on juhla! Elämä on juhla!

Tämä pieni ihminen näyttää mallia, että ihan hyvin voi pukea leningin ja ulkohousut samaan aikaan. Arki on juhla! Elämä on juhla!