Kulttuuritorstai

Eilisen sadeillan kruunasi ehdottomasti kaksi asiaa. Kävin Kallion kirjastossa, ja tein yhdeksän mainiota kirjalöytöä. Tulen puimaan teosten parasta antia blogissani myöhemmin, mutta arvaatte varmaan, mistä on kyse. Nykyään kun löydän itseni seisomasta vain sen yhden tietyn hyllyn luota.. Aiheina kirjoissa on muun muassa meditaatio, onni, rakkaus ja myötätunto. Wau! Nyt kun voisi vetää villasukat jalkaan ja vetäytyä peiton alle lukemaan, mutta sisäpyöräilytunti ja työt kutsuvat.

Kallion kirjasto on yksi lempimestoistani kaupungissa.

Kirjastosta suuntasin sitten Kansallisoopperaan katsomaan kahta näytöstä siskoni kanssa: Veren häitä ja Scheherazadea. Jälkimmäisessä tähtenä piti esiintyä aikaisemmin haastattelemani ballerina, mutta vaikka kuinka hieroin silmiäni ja epäilin näkeväni harhoja, roolia tanssikin joku muu. No, tänään selvisi sitten, että kaipaamani tanssijatar oli sairastunut.

Ah, aina niin kiehtovaa balettia!

Veren häät oli hieman liian vaikeaselkoinen esitys itselleni, mutta toki kaunis. Scheherazade taas sai minut pauloihinsa saman tien vauhdikkuudellaan, upeilla asuillaan ja ah niin viehättävällä liikekielellään. Upeaa, koskettavaa balettia, tykkäsin kovasti. Minua hihityttää muuten vieläkin, kun väliajalla leivoskahvit meille myi sirpakka neitonen, jonka nimikyltissä luki Helinä K. Missä Peter Pan?

Aamukin alkoi muffinsilla, sillä piti tankata. Olin menossa nimittäin tänään luovuttamaan verta, mutta juuri selvisi, että imetys estää verenluovutuksen plus että synnytyksestä tulee olla vuosi!! Tee testi SPR:n sivuilla ja katso, sovitko sinä luovuttajaksi. Voi pirkale sentään, kyllä nyt ketuttaa. Olin hankkinut sijaiset illan tunneillekin. Ajattelin käydä kuitenkin paikan päällä kyselemässä.

Ei taida pelkän perustunnin polkeminen sulattaa tätä herkkua.

Muuten on oikein hyvä fiilis. Kivaa olla minä! Täydet propsit tälle perjantaille!

Rakas Piksuni 9 kk 10 päivää, meni eilen ensimmäistä kertaa yöunille ilman, että olin nukuttamassa häntä!