Sinulle, jolla on vaikeaa

Tässä on kirje sinulle, jolla on vaikeaa. Kirjoitin kirjeen vuosia sitten itselleni, mutta ehkä sinä saat siitä jotain apua.

Pätkän löydät myös Sisäinen voima -kirjastani.

Olet turvassa

”Mitään hätää ei ole. Et ole yksin. Asiat menevät, kuten ne menevät. Tulet vielä näkemään, että se, mitä nyt tapahtuu, tuo edes hitusen jotain hyvää mukanaan. Kiität kokemuksista, jotka muuttavat sinua lähtemättömästi.

Mutta nyt sinun tulee nähdä oma voimasi sisälläsi ja pyytää siltä viisautta ja energiaa selvitä kaikesta kohtaamastasi. Lakkaa keskittymästä lopputulokseen, sillä lopputuloksella ei juuri tällä hetkellä ole mitään väliä, koska olet tässä ja nyt. Luota siihen, että maailmankaikkeudessa asiat järjestyvät lopulta, kuten parhaaksi on. Kiitä tilanteista ja ihmisistä, joita olet elämääsi saanut. Ne, jotka sinua kipeimmin satuttavat, opettavat sinulle eniten. Juuri he auttavat sinua eniten matkallasi  parhaaksi versioksi itsestäsi, sellaiseksi, kuka oikeasti olet kaikki nämä vuodet ollutkin.

Onnea ei voi olla ilman surua, kaikella on vastakohtansa. Kun uskot itseesi, oli kyse kuinka tiukasta paikasta tahansa, vedät puoleesi sitä energiaa, joka lopulta oikealla ajallaan auttaa palasia loksahtamaan paikalleen. Sinun ei tarvitse määritellä, kysellä, analysoida tai luokitella sitä, miksi asiat menivät, kuten menivät. Ota täysi vastuu elämästäsi ja siitä, mitä se nyt on tai mitä se ei ole.

Usko, että sattumia tuskin on ja tiedosta se, että kaikkeen mielestäsi negatiiviseen liittyy jokin opetus. Lakkaa syyttämästä, taistelemasta ja tuntemasta syyllisyyttä. Anna asioiden olla ja tulla sellaisina kuin ne ovat ja tulevat. Tiedosta, että muutut heikommaksi, jos taistelet vastaan. Tiedä, että vahvistut, kun hyväksyt ja annat anteeksi. Kun kaikki tämä on ohi, olet viisaampi, rakastavampi, empaattisempi ja lempeämpi kuin ikinä olisit voinut kuvitellakaan.”

Arvatkaas mitä?

Niin kävi. Toki aikaa se vei, mutta kuitenkin.

Toivotan sinulle ihanaa torstaita, koska toivoa! Muista, että kaikki menee ohi.

Vastaisku ankeudelle