Yksi unelmani on taas totta

Nimittäin eilen neljäs kirjalapseni siirtyi taittoon. Jihuu! Kaupoissa se tulee olemaan ennen joulua.

Tämä viimeisin projekti vähän venyi, koska oli fiilis aina välillä ottaa siltä hieman happea ja toki ”oikeat” työt, joista sain rahaa lähiviikkoina, menivät tämän harrastamisen edelle. Mutta silti, yksi unelmani on taas totta.

Onko sinulla unelma? Uskon, että tärkeintä siinä on se, että toteutat omaa juttuasi. Teet jotain, koska tahdot tehdä sitä. Sanoivat muut sitten mitä tahansa.

Fiilis on tämä! Yesss!

Fiilis on tämä! Yesss!

Enpä muuten kuitenkaan olisi ensimmäistä kirjaa tehdessäni uskonut, että niitä syntyy vielä lisää. Lähinnä fiilis oli ”never again”, sillä Naisen iholla oli melkoinen projekti.

Ehkä alan elämäntaidon ja henkisemmän arjen Laila Hirvisaareksi, ja pukkaan opuksen ulos kerran vuodessa.

Ehkä alan, ehkä en. Ken tietää.

Älä tee sitä, mitä joku muu tekee, vaan toteuta omaa juttuasi

Jos sinulla on unelma tai tavoite, sen on hyvä olla sellainen, että useimmin herättyäsi suorastaan singahdat sängystä ylös, koska olet niin innoissasi. Jos unelma ei innosta sinua etkä jaksa nähdä vaivaa sen eteen, onko se sinun unelmasi? Mutta miksi sinäkään tekisit tai tavoittelisit itsellesi epäsopivia ja vääriä asioita? Älä tee sitä, mitä joku muu tekee, vaan toteuta omaa juttuasi.

Jotkut kuitenkin tekevät, mitä muut tekevät.

Joku haluaa jotain siksi, koska luulee, että niin kuuluu tehdä ja koska tietää, että muutkin tavoittelevat sitä.

Joku haluaa tehdä jotain siksi, että kuvittelee tekemisen olevan muiden mielestä jotenkin hienoa.

Joku tavoittelee jotain siksi, että joku muu sanoo, että niin kuuluu tehdä.

Joku tavoittelee jotain siksi, että kuvittelee, että joku muu haluaa, että itse tekee niin.

Mutta entä jos vain keskittyisi fiilistelemään sitä, mikä itseä kutsuu ja sitten puuhaa sen parissa?

Kaikki eivät ehkä tunnista unelmiaan. Hankalassa elämäntilanteessa ei sitä paitsi välttämättä jaksa unelmoida, vaikka itse olen silloinkin tehnyt päinvastoin. Unelmia on kuitenkin hyvä olla, sillä ne ovat mukavaa lisämaustetta elämälle ja toimivat bensana tekemiselle. Unelmointi ei ole tämän hetken kieltämistä tai sitä, ettei halua tätä hetkeä. Se on lisämauste, joka saa ihmisiä myös rikkomaan rajojaan ja tekemään asioita toisin kuin ennen.

Haluatko kukkakauppiaaksi? Ala!

Haluatko kukkakauppiaaksi? Ala!

Milloin saatat unelmasi tavoittaa? 

Uskon, että kun ihminen tekee asioita sydämestään ja omasta palavasta halusta, hän voi todellakin onnistua. Jos motivaatio taas tulee itsen ulkopuolelta, en tiedä, huvittaako ”unelmaan” edes laittaa tarpeeksi paukkuja.

Itse olen huomannut, että kun toteutan sydämeni ääntä ja teen asioita, jotka tuntuvat itsestä hyvälle, lopputulos on aina parempi kuin silloin, kun homma syntyy pakosta tai valmistuu huono stressi seuralaisena. Pitkäaikaisenkin unelman tekeminen voi muuttua  pakkopullaksi, jos yrittää liikaa eikä kuuntele itseään. Myöskään pelon kautta toimiminen ei johda mihinkään, joten luotan itseeni ja sydämeeni. Luota sinäkin itseesi ja sydämeesi!

Leppoisaa lauantaita!

Tämä ilahdutti minua Suomalaisessa Kirjakaupassa. Kiitos!

Tämä ilahdutti minua Suomalaisessa Kirjakaupassa. Kiitos!

Lue myös tämä:

Unelmat kannattelevat, kun on vaikeaa