Vieraana Väkevä elämä -podcastissa ja parissa muussakin

Viikko sitten kävin OP-salilla Helsingin Pasilassa juttelemassa podcastissa elämäntapojen muuttamisesta, juoksusta, hyvästä olosta ja monesta näihin liittyvistä asioista Joni Jaakkolan kanssa. Nyt aikaansaamamme varsin väkevä jakso onkin tullut ulos ja sen voi kuunnella esimerkiksi Suplassa tai Spotifyssa.

Jonin kanssa meillä on samanlainen historia kuin esimerkiksi Miia Kahilan kanssa, jonka Juoksumania-podcastin vieraana olin keväällä. Alunperin olen nimittäin itse haastatellut Jonia erinäisiin hyvinvointia käsitteleviin artikkeleihin, ihan kuten Miiaakin. Lisäksi kun työskentelin Tammessa tietokirjoissa, olin Jonin Väkevä elämä -esikoiskirjan kustannustoimittaja. Väkevä elämä -kirja muuten on täynnä hyvää ja ajatuksia herättävää asiaa! Kannattaa ehdottomasti tutustua siihen ja näyttääpä se olevan hurjassa kesätarjouksessakin nyt Adlibriksessa. Olen myös toimittanut Jonin puolison Kaisa Jaakkolan Palaudu ja vahvistu -kirjan, jota voin myös lämpimästi suositella. Ja tähän väliin on sanottava, että maailma on pieni.

Terkut studiosta!

Ja jos vielä jaksaa kuunnella lisää ääntäni, kolmas lähiaikojen vaihtoehto on Tiina Lundbergin Huoltamo. Vierailin Tiinan podcastissa noin kuukausi sitten. Itsekin tykkään kuunnella podcasteja, ja tiedä vaikka sellaisen pistäisi itsekin pystyyn jossain vaiheessa.

Heinäkuun viimeinen viikko alkaa olla käsissämme ja niin se vain tämänkin naisen loma on loppu. Tänään ohjelmassa on siis siirtyminen suihkun kautta päivätöihin aamuvirkkuna (heräsin 5.30, mutta nukuin jo kymmeneltä) ja blogikin alkaa päivittyä nyt taas tuttuun tiuhempaan tahtiinsa. Läppärin vähäinen käyttö on taannut sen, että kirjoitusaiheita on päässyt syntymään jonoksi asti, ja sellainen tilannehan on aivan loistava! Pysykäämme kuulolla siis.

Mahtavaa loman jatkoa tai työpäivää just sulle,

Jenny

INSTAGRAMISSA

FACEBOOKISSA

P.s. Sydän tuohon alas on tullut jäädäkseen. Saa painaa, kiitos <3

Kateus ja tyytymättömyys – kesän vitsaukset

Vatsa pisti kesäsyömisille stopin

Ajatukseni eivät vieneet kohti sitä arkea, jota halusin elää

Valitse innostua – arki muuttuu iloisemmaksi

Sullahan ei oo mikään juoksijan kroppa