Luennoin Go Expo -Messuilla la 29.2. klo 12–13 + lippuarvonta + messutärpit

Rakastan puhua hyvinvoinnista, arjen parantamisesta, ja niistä pienistä valinnoista, joita ihmisen itsensä on tehtävä. Rakastan puhua palautumisesta, arjen rytmittämisestä, liikunnasta ja motivaatiosta. Kaikesta tästä saan taas puhua tunnin verran, kun olen tulevana lauantaina 29.2. luennoimassa Go Expo -messuilla Go Expo -areenalla klo 12–13. Tule kuuntelemaan ja ennen kaikkea tule nykäisemään hihasta luennon jälkeen! Käyn läpi monia omia kokemuksiani ja sitä, mitä ne ovat itselleni opettaneet.

Messuilla on ihan valtavan monipuolinen ohjelma, tekemistä ja kuulemista riittää jokaisena messupäivänä perjantaista sunnuntaihin. Valitsin omat tärppini messuille!:

  1. Messuilla on juoksutestirata, jossa pääsee testaamaan eri merkkien kenkiä ihan tositoimissa. Aina ennen uusien tossujen hankkimista kenkiä olisi hyvä päästä testaamaan kunnolla. Nyt siihen on mahdollisuus.
  2. Jokaisena messupäivänä on mahdollista osallistua kestävyysjuoksija Johanna Sällisen ja juoksurinkivalmentaja Kirsi Haapasen juoksutekniikkatreeneihin. Perjantaina treenit ovat klo 16, lauantaina ja sunnuntaina klo 12 juoksuradalla. Monelta juoksijalta jäävät tekniikkaharjoitukset tekemättä, vaikka ne parantavat mm. juoksuasentoa ja siten voivat ehkäistä vaivoja ja vammoja.
  3. Sauvakävely on loistavaa peruskestävyysharjoittelua, ja senkin tekniikassa on omat jipponsa. Minna Holst neuvoo parhaat sauvakävelyvinkit juoksuradalla perjantaina ja lauantaina klo 15 ja sunnuntaina klo 13.
  4. Terveyttä ja voimaa metsästä. Metsään uppoutumisen menetelmän kehittäjä ja Metsässä-kirjan (2019 Otava) kirjoittaja, meditaatio-opettaja Jarko Taivasmaa luennoi GoExpo-areenalla perjantaina klo 13.30 siitä, kuinka voimme ammentaa hyvinvointia luonnosta.
  5. Elinvoimaa eustressistä – Stressi ja palautuminen voimavaroina. Jaakko Halmetoja luennoi lauantaina klo 16 Taukopaikalla hyvälaatuisesta stressistä. Stressi ei ole vain uhka, vaan se voi olla myös mahdollisuus.

Ja vielä – arvon täällä blogissa kaksi kahden lipun pakettia messuille yhteistyössä Go Expon kanssa. Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen huomiseen 27.2. torstaihin klo 9 mennessä, mikä messuilla sinua eniten kiinnostaa! Laitan voittajille henkilökohtaisesti meiliä.

Toivottavasti nähdään messuilla!

Jenny

SYDÄN on tullut alle jäädäkseen, saa tykätä!

Tule Instagramiin!

Tule Facebookiin!

Lue myös nämä: 

Juoksukouluja Helsingissä

Polkujuoksua Puerto Ricossa

Huomioi arjen kuormitus liikunnassa ja aktiivisuudessa

Neljä kuukautta elämäni kolmanteen ultramatkaan

Arjen ei pitäisi olla selviytymistä