Uuteen nousuun -kirja on nyt painossa ja ennakkotilattavissa

Uuteen nousuun – löydä energisempi elämä -kirjani on nyt painossa. Aikamoinen rutistus se oli sitten kuitenkin, mutta nyt oloni on oikein tyytyväinen ja helpottunut. Kirjan voit ennakkotilata vaikka heti ilman postikuluja Adlibriksestä, jolloin saat sen samantien ensimmäisten joukossa tammikuun ekalla viikolla, kun kirja ilmestyy 4.1.2019. Kiitos kaikille jo kirjan tilanneille! Ihanat viestinne lämmittävät mieltäni. Äiti ei olekaan ainoa, joka kirjan aikoo hankkia.

Kirja on jaettu kolmeen osaan: ajatuksiin, tunteisiin ja käytäntöön. Ajatuksissa pohdiskelen oman elämänmuutokseni alkua, uskomuksia, rehellisyyden merkitystä, tottumuksia ja itsetuntemusta. Tunteissa jatkan pohdintaa rakkaudesta itseen, arkeen ja elämään, häpeästä, jatkan matkaa itseen ja puhun myös arvoista. Käytännössä pohdiskelen tasaisen elämänvaiheen merkitystä, unta, treeniä ja juoksua. Lisäksi pallottelen myös kehonhuoltoa, ruokavaliota, alkoholia, uusia tapoja, motivaatiota ja kärsivällisyyttä sekä fiilistä elämänmuutoksen jälkeen.

  

Lisäksi kirjassa äänen saavat 9 minua inspiroivaa ihmistä, muk ana ultrajuoksijat Anni & Mikko Liukka, kotijumppaguru Anna Saivosalmi, henkinen valmentaja Katja Pasanen, Endorfiinikoukussa-blogin Elina Hovinen, elämäntapojaan muuttanut Tanja Piha, hyvinvointialan moniottelija Joni Jaakkola, hyvinvointivalmentaja Nana Heikkilä sekä luontokuvaaja ja Kaikokaipuu-bloggaaja Marinella Himari.

Kirjassa on myös pohdi ja kirjoita -tehtäviä, ja jos kirjoittaminen ei maistu, niitä saa mielellään pohtia omassa päässä hiljaa mielessään. Instagramin kohokohdissa Uuteen nousuun -kirjalla on oma osio, jossa kerron siitä lisää ja myös vilautan kirjan taittoa (yllä olevissa kuvissa näet vähän) videolla.

Olo on aina hieman jännittynyt, kun on julkaissut hengentuotoksiaan yksissä kansissa. Mutta itse olen lopputulokseen, kirjan kuvitukseen ja ulkoasuun tosi tyytyväinen. Lähes kaikki kirjan kuvat on ottanut valokuvaaja Hanne Manelius ja sen ulkoasusta vastaa graafikko Laura Ylikahri.

Ei muuta kuin maailmankaikkeudelle toive, että kirja lähtee lentoon!

Mahtavaa viikonloppua!

Jenny

INSTAGRAMISSA: jenny_vastaiskuankeudelle

FACEBOOKISSA: vastaiskuankeudellefi

LUE MYÖS, HYVÄN SAA LAITTAA KIERTÄMÄÄN: 

Koko kehon saliohjelma

Rinta, vatsa & ojentaja -saliohjelma

Kalevalainen jäsenkorjaus hoitaa juoksijan vaivoja ja konttorityöntekijän kireyksiä

Kohti leuanvetoa – aloitin roikkumalla

Yritän muuttua talvi-ihmiseksi

Kävely ja ulkoilu – uudet trendilajit