Uuteen nousuun – löydä energisempi elämä on täällä!

Uuteen nousuun – Löydä energisempi elämä -kirjani on täällä! Torstaina sain itse lämpimäiset käteeni ja kirja on saapumassa kauppoihin näillä näppäimillä. Aika mahtavaa ajatella, että parhaillaan rekat jyräävät pitkin kotomaamme lumisia teitä, jotta myös minun kirjani saadaan esimerkiksi pohojoseen täältä etelästä. Valitettavasti en tiedä, ehtiikö se Suomalaiseen Kirjakauppaan, Prismaan ja Akateemiseen vielä näin ennen joulua, mutta viimeistään niistä se löytyy sitten joulun jälkeen. Adlibriksestä kirjan voi tilata vaikka heti vieläpä ilman postikuluja.

Tunne oli kyllä huikaiseva, kun kuulin, että lämpimäiset olivat saapuneet Tammen postihuoneeseen. Meni hetki, että uskalsin lähteä kirjaa hakemaan ja meni vielä toinen hetki, että uskalsin sen avata. Mutta pakko sanoa, olen itsekin tosi tyytyväinen kirjan ulkoasuun. Instagram-profiilini Uuteen nousuun -kohokohdassa voit käydä katsomassa videota kirjasta. Se näyttää fressiltä ja houkuttelevalta, graafikko Laura Ylikahri ja valokuvaaja Hanne Manelius tekivät ihan huippuduunia.

Ensikohtaaminen käynnissä! Aina yhtä pelottavaa ja ihanaa samaan aikaan.

Löytyy äänikirjana, pian e-kirjana

E-kirjakin taitaa vielä olla matkalla, mutta tosi moni on jo ehtinyt kirjan kuuntelemaan BookBeatissa ja Storytelissä. Huvitti, kun joku oli samantien sen tultua Bookbeatiin käynyt (ilman kuuntelua) antamassa sille yhden tähden. No, kaikkia ei voi miellyttää, niin se on tässä maailmassa. Mutta olenpa saanut Instagramiin ihan maailman ihaninta palautetta kirjan kuuntelijoilta, joita jaan tässä alla!

Moni on sanonut, että aikoo myös hankkia fyysisen kirjan itselleen sen jo kuunneltuaan, ihan mahtavaa, kiitos kaikille tuesta ja kannustuksesta. Koen, että ympärilleni on rakentunut yhteisö, joka ruokkii itse itseään. On ihan mahtavaa saada olla osana tällaista huippujengiä kuin te, kaikki rakkaat seuraajani. Vilpittömästi voin sanoa, että ei olisi tätä blogia, ei olisi IG:tä eikä varsinkaan IG Stooreja ilman teitä. Yksi sana, se tulee syvältä ja on kiitos.

Kas tässä, kirjani takakansi.

”Lenkeillä olen kuunnellut Jennyn tuoreen kirjan Uuteen nousuun – löydä energisempi elämä. Suosittelen ihan kaikille, etenkin juoksun ystäville, vaikka kiloja ei pudotettavaksi asti olisikaan.” 

”Kirjasi on aivan upea, positiivinen ja ajatuksia herättävä. Kiitos siitä! Kuuntelin sen melkein putkeen. Minulla on vastaava elämänmuutos takana ja samaistun moneen kohtaan. Iso kiitos ja ihanaa joulua!”

”Vaude mikä uus kirja! Aloin kuunnella heti äänikirjana, mut ehdottomasti hankin sen myös hyllyyn, kun kaupoille satun!”

”Tänään aloitin tämän kirjan kuuntelun äänikirjana. Mahtavaa kuunneltavaa kotitöiden lomassa, sisäpyörällä polkiessa tai ihan vaan sohvalla itselle motivaattorina nousta sieltä ylös. Äänikirjassa harmittaa vaan se, että jään kauniista inspiroivista kuvista paitsi.”

”Bookbeatissa menossa täällä rantsussa! Oon noin kolmanneksen jo kuunnellut ja nyökytellyt ajatuksille. Just tätä Suomi kaipaa kaikkien dieettien ja elämäntapamuutoksien viidakossa. Asioiden ymmärtämistä ja oman tilanteen oivaltamista.” 

”Kiitos mielenkiintoisesta kirjasta, täällä kuunneltu sitä jo pitkälle!”

Suorastaan sanaton olo. Miten ihmiset ovat ottaneet kirjan vastaan ja muutenkin tukeneet ja kannustaneet itseäni. Olette ihania!

Jenny

TERVETULOA INSTAGRAMIIN 

TERVETULOA FACEBOOKIIN

Vapaauinnin alkeet haltuun viidellä uintiopetustunnilla

Japanilainen kylpylä Tukholmassa

Elän kuin urheilija

Saliohjelma hauiksille, selälle ja vatsalle