Vauhtisammakko-juoksukoulut Helsingissä alkavat – tulossa on mahtava juoksusyksy

Niin se on, että Vauhtisammakko-juoksukoulut Helsingissä alkavat – tulossa on mahtava juoksusyksy! Vietin sunnuntaina mukavan päivän Turussa muiden Vauhtisammakko-ohjaajien kanssa. Kävimme läpi käytännön asioita syksyn juoksukouluihin liittyen ja kuvasimme materiaalia nettisivuille ja somekanaviin. Vaikka Turussa paistaa aina aurinko, kerrankin vettä sateli pitkin päivää, mutta kaupunki oli silti yhtä hurmaava kuin aina. Voisin niin helposti asua Turussa itsekin! Mahtavan päivän kruunasi vielä perän pitäminen Vauhtisammakkojen kevyellä lenkillä, ja sen jälkeen pikakyläily tyttären kotona. Vaikka lapsi on aikuinen, aina iskee ikävä ja aina on yhtä mahtava nähdä. 

Oma juoksukoulu! Toiveiden täyttymys!

Helsingin juoksukoulukausi pyörähtää käyntiin

Olen todella innoissani ensi viikolla alkavista omista Vauhtisammakko-juoksuryhmistäni, ja ensi talveksi ja kevääksi on suunnitteilla jo monenlaista. Ohjaajakollegaksi olen saanut ihanan Maijan, jonka kanssa treenasimme yhdessä pari vuotta sitten Vauhtisammakon valmennusryhmässä. Ylihuomenna alkavassa, juoksua ja liikuntaa aloitteleville tarkoitetussa Start!-ryhmässä on vielä muutama paikka vapaana. Jos tunnet juoksukoulun kutsuvan, voit lukea lisää Vauhtisammakon nettisivuilta tai kysyä minulta.

Syyskuussa alkava alkajat-ryhmä on toistaiseksi täynnä, mutta lokakuun alussa alkaviin kuntoilijoihin mahtuu vielä. 

Huippupäivä! Ei tuntunut työltä laisinkaan.

Kollegat (pituusjärjestyksessä!!) Turusta ja Hämeenlinnasta Vauhtisammakon juoksukouluista.

Pitämässä peräpäätä Turun sunnuntailenkillä.

20 vuotta sisäliikuntaa

Ohjasin viime keväänä jonkin verran polkujuoksuryhmiä lähinnä Keskuspuistossa ja juoksuryhmien ohjaaminen 20 sisäliikunnanohjausvuoden jälkeen oli kyllä aivan mahtavaa. Kun istuu päivät sisällä toimistossa, ei jaksa illalla mennä enää sisätiloihin hikoilemaan, parasta on päästä ulos, oli sää millainen tahansa. Ja mehän treenataan, vaikka taivaalta sataisi kissoja ja koiria, tai pakkasta olisi reilumminkin. Kuitenkin syys- ja talvijuoksu on pukeutumiskysymys (teen postaukset näistä myöhemmin) ja kun treenin jälkeen saa nopeasti kuivaa päälle tai pääsee kotiin lämpimään suihkuun, ei ole hätää, vaikka sää ei olisi ihan se paras mahdollinen. 

Vauhtisammakoissa on ollut tosi hyvä fiilis paitsi ohjaajien, myös juoksijoiden kesken, ja toivon, että se tulee olemaan sitä myös tämän syksyn ryhmissä. On ihan superkivaa päästä levittämään juoksun ilosanomaa ja auttamaan erityisesti juoksua aloittavia treenaamaan niin, että juoksu ei tunnu karsealta ja motivaatio juosta kasvaa yhtä mittaa kunnon kanssa.

Ihanaa alkavaa viikkoa! 

Jenny

INSTAGRAMISSA

FACEBOOKISSA

P.s. Sydän tuohon alas on tullut jäädäkseen. Saa painaa, kiitos <3

Kotitreeni astui elämääni

Överi sokeri jäi, kun laitoin ruokarytmin kuntoon

Miten pitää huolta siitä, että virtaa riittää seuraavaan lomaan saakka?

Kateus ja tyytymättömyys – kesän vitsaukset