ilahdutuskoodi Storyteliin – 30 päivää ilmaista kuunteluaikaa

Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Storytelin kanssa

Viime torstaista noin toissa päivään asti surffasin netissä minkä kerkesin. En tiedä, kuinka monta kymmentä kertaa tuona päivänä tuli luettua uutisia.

Mutta sitten tuli ähky.

Toki käyn vilkaisemassa uusimmat koronaan liittyvät uutiset yhä, mutta tahti on hidastunut. Tilanne on mikä on. Myös Instagramin plärääminen on rauhoittunut, koska aika monen jutuissa pyörii korona. En toki aio laittaa päätäni pensaaseen, mutta jonkin verran haluan suojella itseäni ainakin turhilta klikkiuutisilta. Ehkä vain tuli roikuttua niin paljon netissä, että pieni vähentäminen on paikallaan.

Ja se vähentäminen on onnistunut äänikirjojen avulla. Iltaisin luen yhä edelleen fyysistä kirjaa, koska puhelimeni yöpyy eri huoneessa kuin minä, mutta omassa arjessani äänikirjat sopivat erityisen hyvin kävelylenkeille ja rauhoittumishetkiin. Ilahduin, kun surffasin Storytelin tarjontaa läpi pitkästä aikaa: saatavilla on runsaasti kiinnostavia kirjoja myös ruotsiksi ja englanniksi. Lapsikin, 9, löysi mielenkiintoista kuunneltavaa: tämän hetken suosikkeja ovat Lasse-Maijat, Risto Räppääjät, Supermarsut sekä Heinähattu ja vilttitossu.

Jos et vielä ole kuunnellut äänikirjoja, nyt sinulla on siihen mainio mahdollisuus. Koodilla storytel.com/fi/fi/vastaiskuankeudelle Storytelin uusi asiakas voi rekisteröityä ja kuunnella äänikirjoja 30 päivän ajan ilmaiseksi. Joten ei muuta kuin klikkaamaan ja kuuntelemaan!

Myös minun Uuteen nousuun – Löydä energisempi elämä -kirjani löytyy Storytelistä. Itsehän en ole vieläkään sitä uskaltanut kuunnella, toki olen sen myös ”kirjakirjana” lukenut.

Aion itsekin tänään ulkoilun jälkeen vetäytyä sohvannurkkaan ja jatkaa jonkin äänikirjan kuuntelemista. Äänikirjojen suhteen olen samanlainen kuin fyysisten kirjojenkin, minulla on monta kirjaa kesken samaan aikaan.

Toivotan mukavia kuunteluhetkiä!


Jenny

SYDÄN on tullut alle jäädäkseen, saa tykätä!

Tule Instagramiin!

Tule Facebookiin!

Lue myös nämä: 

Pakko pysähtyä – mutta asenteella on merkitystä

Juoksukouluja Helsingissä

Polkujuoksua Puerto Ricossa

Huomioi arjen kuormitus liikunnassa ja aktiivisuudessa

Neljä kuukautta elämäni kolmanteen ultramatkaan

Arjen ei pitäisi olla selviytymistä