Miltä microblading-kulmat näyttävät vajaa vuosi laiton jälkeen?

Huom! Tämän postauksen Microblading-kulmat on ilmaiseksi saatu palvelu.

Helmikuussa vuosi sitten kävin ottamassa ensimmäistä kertaa ikinä paljon puhutut Microblading-kulmat Milena Hämäläisen luona. Se, mistä lähdettiin liikkeelle, näkyy oheisessa kuvassa ja täällä, linkissä myös kokemukset kulmien laittamisesta. Omat kulmakarvani olivat olemattomat ja vuosien saatossa vielä vaalentuneet liki näkymättömiksi. Kulmien värjääminen ei ollut auttanut koskaan paremman lopputuloksen saamiseksi ja kulmien symmetrisesti meikkaaminen oli paitsi haastavaa, itselleni lähes mahdotonta ja ainakin aikaa vievää. Meikattuina kulmat myös näyttivät usein turhan tummilta, kun itse toivoin kasvoilleni luonnollisempaa lopputulosta. Olin kyllästynyt Edith Piaf -kulmiini, jotka tosin eivät olleet niin tummat kuin ihastuttavalla laulajattarella aikanaan, vaan sen sijaan pari vaaleaa haituvaa ristissä. 

Olin lähes kulmakarvaton. Mutta en ole enää!

Vahvistus kuusi viikkoa ensimmäisestä Microbladingista

Noin kuusi viikkoa helmikuisesta Microbladingista kävin vahvistamassa kulmia. Sovimme Milenan kanssa seuraavan vahvistuksen marras–joulukuulle, mutta koska kulmat ovat pysyneet tähän asti erinomaisina, päätin mennä vahvistukseen vasta tammi–helmikuussa. Nyt kun katson noita vanhoja kuvia, niin ovat kulmat kuvissa tummemmat, mutta niiden hento vaaleneminen ei ole häirinnyt minua.

11 kuukauden aikana olen meikannut kulmat kahdesti

Koko tämän 11 kuukauden aikana olen meikannut kulmat vain kahdesti, kun olen halunnut niihin hieman tummempaa sävyä. Tavallinen aamumeikki toimistopäivänä syntyykin muutamassa minuutissa: sudin kasvoilleni Jane Iredalen peittävää meikkipuuteria, hieman poskipunaa ja ripsiin ripsaria, toisinaan myös rajaukset silmiin. Kulmille ei oikeasti ole tarvinnut tehdä yhtään mitään. Ne ovat olleet täydelliset sellaisenaan, kiitos Microbladingin. 

Microblading-kulmat ovat myös paljon urheilevalle ja kaltaiselleni kulmakarvattomalle naiselle pelastus. Olisi outoa meikata ennen aamulenkkiä, mutta pakko sanoa, että nyt meikkaamattomatkin kasvot saavat ilmettä Microblading-kulmista. Kanarian-lomallakaan en käyttänyt mitään meikkiä kevyen päivetyksen, naamarasvan ja huulipunan lisäksi. Jos minulla ei olisi ollut Microblading-kulmiani, olisin luultavasti meikannut iltaisin ja taistellut sen kulmien taiteilemisen kanssa. 

Kun Microblading teki onnelliseksi

Microbladingista ollaan montaa mieltä ja joku on sanonut, että entä sitten, jos kulmamuoti muuttuu eikä Microbladingista pääsekään hetkessä eroon? Itseäni tuo ei haittaa, sillä omiin silmiin omat kulmani ovat hyvin luonnolliset ja tavalliset. Olen vieläkin oikeasti onnellinen siitä, että uskalsin laitatuttaa Microblading-kulmat, enkä olisi voinut uskoa, miten onnelliseksi kunnon kulmakarvat ihmisen voivat tehdä! Tämän saattaa ehkä ymmärtää vain toinen kulmakarvaton ihminen. 

Toki kannustan ihmisiä harkitsemaan, kenen luona Microblading-kulmat laittavat. Tässäkin asiassa kannattaa turvautua ammattilaisen apuun ja katsoa etukäteen hänen portfoliotaan ja kysyä rohkeasti, jos jokin asia mietityttää. Milena on todella taitava. Hänen upeita lopputuloksiaan näet esimerkiksi Instagramissa. Myös Milenan Browbarin sivuja kannattaa katsoa.  

Terkuin


Jenny

Tule Instagramiin!

Tule Facebookiin!

Arki on nyt sitä, mistä haaveilin

Sama paino – eri kroppa 

Lepo on tehnyt tehtävänsä

Treenivuosi tammikuusta toukokuuhun