Nopein tie onnellisuuteen

Nopein tie onnellisuuteen on asioiden hyväksyminen, että näin on nyt ja sitten taas jotain muuta. Elämäsi ei tarvitse elämäntilanteesta huolimatta olla raatamista, tarpomista tai pelkkää vastoinkäymisten odottelua. Sinunkin luontainen olotilasi voi olla ilo, rauha ja rakkaus, ystävällisyys toisia kohtaan ja stressittömyys, riemu ja onnellisuus, oli elämäntilanteesi mikä tahansa. 

Voit olla onnellinen, vaikka olisit sairas, eronnut, vähissä varoissa, yksinäinen, jätetty, satutettu tai mitä vain. Onnellisuutesi ei tarvitse olla kiinni ulkoisista asioista tai joistain toisista tekijöistä, vaikka moni sellainen ehkä elämääsi saattaisi helpottaa. 

Enemmänkin onnellisuutesi on kiinni sisäisistä tuntemuksistasi ja omista asenteistasi ja valinnoistasi, miten haluat olla ja elää ja mitä saada ja antaa itsestäsi ulospäin. 

Viime viikolla en löytänyt vain yhtä neliapilaa, vaan kolme samalla kertaa. Onnea sulle, onnea mulle, onnea meille kaikille!

Tartuinpa pitkästä aikaa Sisäisen voiman ja Sisäisen timantin yhteispakkaukseen eli Sisäisen timantin voimaan.

Pitäisi lukea omia juttuja useammin, niin muistaa, mitä itse on kokenut, mistä on tullut, mistä on selviytynyt ja miten hyvin kaikki voi ollakaan, vaikka kaikki on ollut niin huonosti. Se antaa ihan sikana voimaa, kun tajuaa, että on rämpinyt hemmetinmoisen matkan ja oikeasti omin pikku kätösin on saanut järjestettyä asiat. Ei toki ilmaiseksi, vaan esimerkiksi työstämällä itseä, tutkimalla itseä ja oppimalla kaiken aikaa lisää itsestä ja maailmasta ympärillä.

Ja arvatkaas muuten mitä entinen maanantain vihaaja sanoo nykyään maanantaiaamuna herätessään? Jee, maanantai, yksi viikon seitsemästä parhaasta päivästä!

Kauniita unia sinulle, kaikkea hyvää.

Jenny

P.s. Tervetuloa Instagramiin ja Facebookiin!