Elämäntapamuutoksesta instalivessä Marjaana lehtisen kanssa

Elämäntapamuutoksesta moni on kiinnostunut, huomasin taas. Pääsiäisen aikaan laitoin pari kuvaa itsestäni Instagramin Stooreihin 4 vuoden takaa. Silloin olin huomattavasti pulskemmassa kunnossa ja vyötäröä oli ties kuinka monta kymmentä senttiä enemmän.

Koska uusia seuraajia ilmestyy aina aika ajoin eivätkä kaikki tiedä elämäntapamuutoshistoriaani, josta voi lukea myös Uuteen nousuun -kirjastani, päätimme ihastuttavan Marjaana Lehtisen kanssa pistää pystyyn Instaliven tänään 14.4. klo 18. Uuteen nousuun on nyt muuten alle kympin Adlibriksessä. Se on saatavilla myös äänikirjana!

Elämäntapamuutoksesta tietää myös Marjaana, joka on pudottanut painoa pysyvästi noin 70 kiloa ja itse parikymmentä. Vaikka kilomäärät ovat erilaiset, niin metodit ovat aika tavalla samat. Itsestään kannattaa opetella tykkäämään sellaisena kuin on, jotta muutos on mahdollinen. Pikaratkaisuja ei ole, ja uusia rutiineja oppii toistamalla.

Marjaanan kanssa vuosi pari sitten.

Jos olet tänään illalla somessa ja käytät Instagramia, piipahda kuuntelemaan meitä. Meidät löydät minun tilistäni klo 18. Kysymyksiä tuli etukäteen sen verran, että voi olla, että järkkäämme Instaliven myös uudemman kerran.

Elämäntapojen muuttaminen ei ole mikään lyhyt deadlinella varustettu prosessi, vaan pitkälti koko elämää muuttava matka. Mutta kun itselleen antaa niitä uusia rutiineja, koittaa se hetki, kun niihin vanhoihin tapoihin ei enää edes halua palata.

Tsemppiä kaikille pääsiäisen jälkeiseen aikaan!

Jenny

SYDÄN on tullut alle jäädäkseen, saa tykätä!

Tule Instagramiin!

Tule Facebookiin!

Lue myös nämä: 

Pakko pysähtyä – mutta asenteella on merkitystä

Huomioi arjen kuormitus liikunnassa ja aktiivisuudessa

Arjen ei pitäisi olla selviytymistä